Menu
Your Cart

Laminaat

De warmste vloeren voor het unieke thuisgevoel

De juiste vloer biedt gezelligheid, comfort en sfeer maar moet vooral ook praktisch zijn. Bij Wara bieden we verschillende vloeren aan met ieder hun eigen kenmerken. Kinderen in huis en op zoek naar wat geluidsdempend? Laminaat nodig voor op een appartement? Of een vochtbestendige vloer voor in je badkamer? Bekijk de voordelen van onze verschillende soorten laminaat en parket - of spreek met een van onze medewerkers indien je er nog niet helemaal uit bent!

Laminaat

Laminaat is een van onze populairste vloerbekledingen, en wordt voornamelijk gekozen omwille van het gemakkelijke onderhoud, de ruime keuze in kleuren en afmetingen, en de aantrekkelijke prijzen. Bij Wara bieden we laminaat van Quick-step aan, waarbij er de keuze is tussen verschillende series. Bij het kiezen van de juiste soort laminaatvloer moet er vooral rekening gehouden worden met de dikte en het soort ondervloer.

Dikte

Er zijn verschillende soorten diktes van laminaat beschikbaar, waarbij de dikte een geluidsisolerende functie heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld de Creo en Classic reeks, die met 7 of 8 mm ideaal zijn voor in de slaapkamer. In de woonkamer zorgen de Largo en Majestic reeks dan weer voor een sterker geluidsdempend effect met 9,5 mm dikte.

Ondervloer

Een andere manier om een geluidsdempende laminaatvloer te leggen is het type ondervloer. Ook hier kan je kiezen voor extreem geluidsdempend, of rekening houden met de onderburen op appartementsgebouwen door een ondervloer te kiezen die het geluid naar beneden tegenhoudt. Verder kan de ondervloer ook een isolerendwerken en de hitte of koude tegenhouden

LYVIN

De Lyvin collectie van Quick-step is een collectie van vinylvloeren die voornamelijk gekozen worden voor vochtige ruimtes zoals de badkamers. Daarbij zijn al onze Lyvin vloeren afgewerkt met een krasvrije beschermende laag van de Sratch Guard en Stain Guard technologie. Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal om de verschillende kleuren en dessins te vergelijken!

PARKET

Parket is de ideale vloer om je zitkamer een warme en gezellige uitstraling te bezorgen. Het unieke en warme gevoel dat parket je geeft maakt het een geliefde keuze voor vele mensen. We beschikken over verschillende kleuren en plankbreedtes, die daarbij nog een verschillende diepte van groeven hebben. Om het verschil te voelen en zien, kan je best eens komen kijken in onze toonzaal - waar onze Wara-medewerkers je graag laten kennismaken met de verschillende parketsoorten.

QUICK-STEP

Heb je verbouwplannen? Dan kan je zeker eens een kijkje nemen op de Quick-Step Partner Webshop. Of je nu de voorkeur geeft aan vinyl of laminaat, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. Verken de uitgebreide collectie door de filters in te stellen op basis van specifieke kleuren, houtsoorten, afmetingen of andere kenmerken! Zo is er voor elk wat wils!Bij Wara willen we dat je je helemaal thuis voelt. Daarom staan vakmanschap en service bij ons voorop. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact op.

Je Wara-vakman helpt je graag verder!