Menu
Your Cart

Rooktoebehoren

Brand: Weber
Door de rijke smaak van hickory aan uw rundvlees toe te voegen, zullen uw gasten zich afvragen hoe u dat voor elkaar hebt gekregen. Experimenteren met..
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
Brand: Weber
Verbeter de smaak van gegrilde kip met de Poultry Smoking Blend houtsnippers. De perfecte mix met een subtiele, zoete smaak die je gegrilde kip naar e..
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
Brand: Weber
Een subtiel vleugje zoete appel geeft visfilet een lichte, verfrissende smaak. Experimenteren met het toevoegen van gearomatiseerde houtsnippers aan h..
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
Brand: Weber
Nodig vrienden en familie uit voor een barbecue met vis en schaal- en schelpdieren onder de bomen. Voor de houtsnippermix is een selectie van hardhout..
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
Brand: Weber
Beleef nieuwe avonturen met de barbecuegerechten die u dacht al goed te kennen. Geef spareribs, pulled pork en karbonades een lekkere twist met houtsn..
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
Brand: Barbecook
Rookplanken van beukenhout, 2 stuks, voor een mild rookaroma. Beuk is geschikt voor vlees, vis, groenten en kazen. Leg de plank een uur voor gebruik ..
€ 17,94
Excl. BTW:€ 14,83
Brand: Weber
Een subtiele rooksmaak geeft vis en gevogelte een lichte, verfrissende smaak. Experimenteren met het toevoegen van gearomatiseerde houtsnippers aan he..
€ 4,89 € 7,49
Excl. BTW:€ 4,04
Brand: Barbecook
Rookplanken van elshout, 2 stuks, voor een mild rookaroma. Els is geschikt voor zalm, zeevruchten, varkensvlees en gevogelte. Leg de plank een uur vo..
€ 17,94
Excl. BTW:€ 14,83
Brand: Weber
Verras oude vrienden met een nieuwe kijk op barbecuegerechten die u al vaak hebt geserveerd. Houtsnippermix is een perfect mengsel van notenbomen-, lo..
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
Brand: Barbecook
Rookplanken van cederhout, 2 stuks, voor een mild rookaroma. Ceder is geschikt voor zalm, zeevruchten, rund- en varkensvlees. Leg de plank een uur vo..
€ 17,94
Excl. BTW:€ 14,83
Brand: Weber
Beantwoord de oproep van uw maag, die zin heeft in een gerookte maaltijd of een lekker hapje. Terwijl de barbecue heet wordt, legt u uw favoriete vis,..
€ 20,99
Excl. BTW:€ 17,35
Brand: The Bastard
Deze tube smoker van The Bastard kan ideaal gebruikt worden om koud of warm mee te roken. De Tube Smoker kan gebruikt worden voor elke barbecue of rok..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Brand: Weber
De rijke smaak van hickory is de finishing touch van een hartig borststuk of wild. Experimenteren met het toevoegen van gearomatiseerde houtblokjes aa..
€ 10,49
Excl. BTW:€ 8,67
Brand: Weber
Terwijl de barbecue heet wordt, legt u uw favoriete vis, zoals zalm of forel, op de houten plank. Of probeer een speciale lekkernij zoals gerookte bri..
€ 27,00
Excl. BTW:€ 22,31
Zorgt voor een sterke, zoete, rokerige baconsmaak en kan worden gebruikt bij alle soorten vlees. Vooral goed bij varken, wild, kip en spareribs. Rookm..
€ 8,91
Excl. BTW:€ 7,36
Brand: Barbecook
Met deze rookmot geef je je bereidingen in de rookoven een extra smaaksensatie. In combinatie met de koude rookgenerator kan je vlees, vis of kaas hee..
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Brand: Weber
Zin in gerookte zalm, zelfgemaakte bacon of misschien een paar plakjes gerookte kalfshaas? Laat u betoveren door de bereidingstechniek van het koud ro..
€ 6,49
Excl. BTW:€ 5,36
Brand: Weber
Een subtiel vleugje zoete appel geeft pulled chicken een lichte, verfrissende smaak. Experimenteren met het toevoegen van gearomatiseerde houtblokjes ..
€ 10,99
Excl. BTW:€ 9,08
Pittige geur, sterk gearomatiseerd, licht zoete fragmenten karamel. Combineert goed met vrijwel alles, perfect bij rund. Ook lekker bij varken. Rookmo..
€ 6,90
Excl. BTW:€ 5,70
Brand: Barbecook
Met deze rookchips geef je je bereidingen in de rookoven, gas- of houtskoolbarbecue een extra smaaksensatie! De rookchips zijn 100% natuurlijk en word..
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 42