Menu
Your Cart

AUTOSHOP

Wara autoshop heeft alles om je ook in je wagen thuis te laten voelen. We hebben een ruim assortiment aan auto-accessoires, onderhoudsproducten en poets- en verfmateriaal in onze winkel. Verder kan je ook voor het bijmaken van sleutels of nummerplaten bij ons terecht. Ons Wara-team staat je bovendien graag bij met raad over onderwerpen als olie verversen of het vinden van de juiste wieldeksels.

Ben je op zoek naar meer informatie over de accessoires van MetaSystem? Parkeersensoren, diefstalalarmen, GPS-trackers,... die kan je alvast vinden op de website of in de brochure. Hiervoor kan je terecht op de Technische Dienst voor meer informatie.

Alle accessoires voor je auto

Van ruitenwissers tot autohoezen, van nummerplaathouders tot wieldeksels; bij Wara voorzien we je auto graag van alle accessoires.

De leukste gadgets en toebehoren

De binnenkant van je auto rusten we uit met de leukste toebehoren en gadgets. Zo hebben we een ruim aanbod aan automatten, zetelhoezen, powerbanks, USB auto-opladers en kabels.

Veilig de weg op

Wara Autoshop laat je rit zo veilig mogelijk verlopen, met een ruim aanbod aan verbanddozen, veiligheidsvestjes, noodhamers en brandblussers.

Met de kids op de achterbank

Wara denkt aan de kleinsten met verschillende kinderzitjes en zitverhogers, gordelkussens en nekkussentjes.

Laat je auto blinken...

Wara Autoshop heeft alles om je auto te doen stralen, met topmerken als Meguiar’s, Riwax en Turtle Wax. Verder hebben we ook excentrische polijstmachines die je auto weer doen stralen als nieuw.

... of steek hem in een nieuw jasje!

Je auto tunen? Met tuning materiaal als plastic spray van Foliatec voor op de velgen of folie om je ramen te verduisteren, verander je meteen de look and feel van je auto naar eigen wens..

Neem alles mee op reis

Zorg ervoor dat je niks moet thuislaten op reis met onze fietsendragers, aanhangwagens, bagageboxen of dakdragers.

Geef je auto de liefde die hij nodig heeft

Je auto onderhouden is belangrijk en daar helpen we je bij Wara graag bij. Je vindt er olie, autobatterijen of additieven voor wanneer je motor sputtert.

Tweewielers krijgen onze aandacht

In de Autoshop vind je alles terug voor je fiets. Zo hebben we een grote collectie fietsaccessoires bestaande uit fietstassen, zadels, fietsverlichting en pompen.


Bij Wara willen we dat je je helemaal thuis voelt. Daarom staan vakmanschap en service bij ons voorop. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact op.

Je Wara-vakman helpt je graag verder!


AUTOSHOP

   

Brand: Carpoint
Met deze anti-ijsdeken zorg je ervoor dat jouw voorruit ijsvrij blijft in de winter. Maar dat niet alleen. Ook kan je de anti-ijsdeken in de zomer geb..
€ 4,49
Excl. BTW:€ 3,71
Brand: Meguiar's
MEGUIAR’S® LEGENDARISCHE WAX BESCHERMING... TERWIJL U WAST!  Onze meest complete shampoo met carnauba en synthetische Polymer Technology. Zorgt voor ..
€ 30,00
Excl. BTW:€ 24,79
Brand: Prisma Car
Koelvloeistof Volorganisch, type D -25°C - 5L..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Brand: Pingi
Na verloop van tijd neemt het auto-interieur aardig wat vocht op, waardoor autoruiten beslaan en het vrijwel onmogelijk wordt om de weg nog te zien. B..
€ 7,95 € 10,99
Excl. BTW:€ 6,57
Brand: Prisma Car
De-icer ..
€ 3,25 € 4,50
Excl. BTW:€ 2,69
Brand: Prisma Car
anti-vries - -20°C - methanolvrij - 5L..
€ 4,99 € 7,95
Excl. BTW:€ 4,12
Brand: Prisma Car
UNIVERSELE kleurloze koelvloeistof mag bij alle andere soorten bijgevuld worden.  Beschermt tot -25°C..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Brand: Prisma Car
Adblue 5 l Koelvloeistof..
€ 11,95 € 16,95
Excl. BTW:€ 9,88
Brand: Meguiar's
Combinatie van aloë en natuurlijke oliën voor een superieure onderhoudsbeurt van het leder van uw wagen als ook in uw huis. Verwijdert veilig hardnekk..
€ 21,99
Excl. BTW:€ 18,17
Brand: Meguiar's
Speciaal ontwikkeld om een streepvrije helderheid op glas voor een beter zicht. Eenvoudig en effectief om vliegresten, boomsappen, vogelpoep en rookf..
€ 16,99
Excl. BTW:€ 14,04
Brand: Carpoint
Startkabelset 400a Handige startkabelset voor wanneer de accu van de auto leeg is Met deze kabels koppel je de lege accus eenvoudig aan de volle a..
€ 10,99 € 22,99
Excl. BTW:€ 9,08
Brand: Meguiar's
De uitzonderlijke stap vóór het waxen voor nog meer glans en reflecties. Rijk aan voedende oliën en polymeren die een diepere, volle glans geven. Elim..
€ 22,99
Excl. BTW:€ 19,00
Brand: Meguiar's
De Meguiar’s® extra dikke Ultimate Wash Mitt verwijdert vuil en houdt het goed vast dankzij de microvezelstructuur van onze Wash Mitt. Hierdoor krijg..
€ 21,99
Excl. BTW:€ 18,17
Brand: Meguiar's
Vooruitstrevende, hybride keramische formule die zich door het afspoelen met water hecht aan de lak waardoor een duurzame coating achterblijft. De ext..
€ 30,00
Excl. BTW:€ 24,79
Brand: Meguiar's
Opnevelen, afvegen en u heeft een keramische bescherming. Verwijdert stof en lichte vervuiling zoals vingerafdrukken. Versterkt de reeds aangebrachte..
€ 28,99
Excl. BTW:€ 23,96
Brand: Meguiar's
ONZE STERKSTE EN VEILIGSTE VELGENREINIGER! Veilig voor alle types gepolijste, chroom, aluminium of gelakte velgen. De PH-gebalanceerde Gel-technologi..
€ 21,99
Excl. BTW:€ 18,17
Brand: Meguiar's
De ideale partner van Meguiar's Hybrid Ceramic Wash & Wax! Elke zijde is specifiek ontwikkeld om optimale prestaties te leveren. De oranje zijde houdt..
€ 20,99
Excl. BTW:€ 17,35
Brand: Meguiar's
Een handige extra dikke microvezel handschoen. Deze zeer zachte handschoen is te gebruiken voor diverse producten. Denk hierbij aan onze interieurpro..
€ 14,99
Excl. BTW:€ 12,39
Brand: Meguiar's
Reinigt, voedt en beschermt de lak met 1 eenvoudige applicatie. Verwijdert fijne krasjes, versterkt de diepglans en brengt een duurzame bescherming a..
€ 39,99
Excl. BTW:€ 33,05
Brand: Thule
De volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak voor alle soorten fietsen. Eigenschappen Volledig o..
€ 779,00 € 919,99
Excl. BTW:€ 643,80
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 102