Menu
Your Cart

Autoshop

Wara autoshop heeft alles om je ook in je wagen thuis te laten voelen. We hebben een ruim assortiment aan auto-accessoires, onderhoudsproducten en poets- en verfmateriaal in onze winkel. Verder kan je ook voor het bijmaken van sleutels of nummerplaten bij ons terecht. Ons Wara-team staat je bovendien graag bij met raad over onderwerpen als olie verversen of het vinden van de juiste wieldeksels.

Ben je op zoek naar meer informatie over de accessoires van MetaSystem? Parkeersensoren, diefstalalarmen, GPS-trackers,... die kan je alvast vinden op de website of in de brochure. Hiervoor kan je terecht op de Technische Dienst voor meer informatie.

Alle accessoires voor je auto

Van ruitenwissers tot autohoezen, van nummerplaathouders tot wieldeksels; bij Wara voorzien we je auto graag van alle accessoires.

De leukste gadgets en toebehoren

De binnenkant van je auto rusten we uit met de leukste toebehoren en gadgets. Zo hebben we een ruim aanbod aan automatten, zetelhoezen, powerbanks, USB auto-opladers en kabels.

Veilig de weg op

Wara Autoshop laat je rit zo veilig mogelijk verlopen, met een ruim aanbod aan verbanddozen, veiligheidsvestjes, noodhamers en brandblussers.

Met de kids op de achterbank

Wara denkt aan de kleinsten met verschillende kinderzitjes en zitverhogers, gordelkussens en nekkussentjes.

Laat je auto blinken...

Wara Autoshop heeft alles om je auto te doen stralen, met topmerken als Meguiar’s, Riwax en Turtle Wax. Verder hebben we ook excentrische polijstmachines die je auto weer doen stralen als nieuw.

... of steek hem in een nieuw jasje!

Je auto tunen? Met tuning materiaal als plastic spray van Foliatec voor op de velgen of folie om je ramen te verduisteren, verander je meteen de look and feel van je auto naar eigen wens..

Neem alles mee op reis

Zorg ervoor dat je niks moet thuislaten op reis met onze fietsendragers, aanhangwagens, bagageboxen of dakdragers.

Geef je auto de liefde die hij nodig heeft

Je auto onderhouden is belangrijk en daar helpen we je bij Wara graag bij. Je vindt er olie, autobatterijen of additieven voor wanneer je motor sputtert.

Tweewielers krijgen onze aandacht

In de Autoshop vind je alles terug voor je fiets. Zo hebben we een grote collectie fietsaccessoires bestaande uit fietstassen, zadels, fietsverlichting en pompen.


Bij Wara willen we dat je je helemaal thuis voelt. Daarom staan vakmanschap en service bij ons voorop. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact op.

Je Wara-vakman helpt je graag verder!


Autoshop

   

Brand: Carpoint
Met deze anti-ijsdeken zorg je ervoor dat jouw voorruit ijsvrij blijft in de winter. Maar dat niet alleen. Ook kan je de anti-ijsdeken in de zomer geb..
€ 2,60
Excl. BTW:€ 2,15
Brand: Prisma Car
Adblue 5 l Koelvloeistof..
€ 7,85
Excl. BTW:€ 6,49
Brand: Prisma Car
Koelvloeistof Volorganisch, type D -25°C - 5L..
€ 14,96 € 22,51
Excl. BTW:€ 12,36
Brand: Prisma Car
UNIVERSELE kleurloze koelvloeistof mag bij alle andere soorten bijgevuld worden.  Beschermt tot -25°C..
€ 13,95 € 20,80
Excl. BTW:€ 11,53
Brand: Thule
De Thule Motion 900 dakkoffer met een inhoud van maar liefst 630 liter! Dankzij aerodynamische lijnen oogt deze dakkoffer kleiner dan hij is. De achte..
€ 559,00 € 849,00
Excl. BTW:€ 461,98
Brand: Prisma Car
De-icer Spuitbus - 300ml..
€ 2,95
Excl. BTW:€ 2,44
Brand: Deckers
Winter Ruitensproeier -20° - Gebruiksklare ruitensproeier voorkomt bevriezing tot -20°. Verwijdert lichte ijsaanslag en reinigt de ruiten van eventuel..
€ 4,49
Excl. BTW:€ 3,71
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7