Menu
Your Cart

Bestway Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm

Bestway Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm
Bestway Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm
Bestway Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm
Enkel afhalen
Bestway Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm
Bestway Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm
Bestway Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm
Bestway Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm
Aanbieding eindigt over
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
€ 379,00
Adviesprijs € 549,00
Excl. BTW: € 313,22
Op voorraad
Beschikbaarheid: Je ontvangt een bericht wanneer artikel klaar is voor afhaling.

Beschrijving

Zwembad Power Steel met filterpomp 427x250x100 cm

Het Bestway Power Steel 427 x 250 x 100 zwembad is een populair ovalen zwembad binnen Bestway Power Steel serie. Vanwege zijn vorm en afmetingen is dit grote familiezwembad uitermate geschikt om baantjes te trekken. Liever chillen tijdens de warme zomerdagen? Neem dan een verfrissende duik of dobber heerlijk rond op een luchtbedje. Een Bestway Power Steel zwembad staat bekend als het robuuste Bestway zwembad, is eenvoudig op te zetten middels het Seal & Lock systeem, voorzien van ingebouwde ChemConnect dispenser en afgewerkt met een mooie mozaïek look aan de binnenkant. Het zwembad wordt standaard geleverd met filterpomp voor het zuiveren van het zwemwater, een veiligheidsladder om gemakkelijk het zwembad te betreden en een afdekzeil ter voorkoming van vuiltjes in het water. De Bestway Power Steel 427 x 250 x 100 is binnen 30 minuten opgezet. Vul het zwembad met 7250 liter water en het plezier kan beginnen!

Liner

De Bestway Power Steel zwembaden zijn robuust door de 3-laags wanden. De middelste laag bestaat uit gerasterd polyester en de buitenste 2 lagen zijn gemaakt van PVC. De liner is aan de buitenkant voorzien van mouwen en spanflappen om de verticale buizen (poten) en de diagonale poten op zijn plaats te houden. De binnenkant van de liner heeft een mozaïek print met blauwe en witte vierkante steentjes. Tot slot is de liner afgewerkt met een frosted finish. Hierdoor plakt het zeil gedurende warme dagen niet vast aan het frame.

Frame

De Power Steel zwembaden zijn voorzien van het Seal & Lock systeem. Dit systeem van buizen en connectoren zorgt ervoor dat het gehele frame stevig vast zit zonder gebruik van losse pinnen! De buizen beschikken over één uiteinde met ingebouwde pin, welke eenvoudig vastklikt aan de andere uiteinde van een andere buis of aan de T-connectoren. Tevens zijn deze buizen voorzien van een speciale coating, waardoor ze roestbestendig zijn.

Inbegrepen zwembadpomp

Een zwembadpomp zorgt voor mooi schoon en helder zwemwater. Het zwemwater wordt aangezogen door de pomp en alle vuiligheden zoals haren en zand worden gefilterd. Vervolgens stroomt het schone water weer terug in het zwembad. Dus voorkom vuil in het water en maak gebruik van een pomp. Bij dit zwembad wordt standaard de Bestway 3028 filterpomp met 32mm aansluitingen en filtercartridge type II meegeleverd. Deze pomp heeft een capaciteit van 3028 liter per uur. Hiermee wordt de volledige inhoud van het zwembad binnen ca. 4 uur gefilterd. De pomp is eenvoudig aan te sluiten op de 32mm aansluitingen op het zwembad met de meegeleverde connectoren.

Inbegrepen veiligheidsladder

Het betreden en verlaten van het zwembad wordt een stuk makkelijker met een ladder. Je hoeft niet meer over de rand te klimmen en er treedt minder slijtage op aan het zwembad. Het grote voordeel van een veiligheidsladder zijn de verschuifbare treden. Deze kunnen eenvoudig naar boven verschoven en vergrendeld worden, zodat kinderen niet zomaar zonder toezicht het zwembad in kunnen klimmen. Bij dit zwembad wordt standaard de Bestway 107 cm veiligheidsladder meegeleverd. Deze ladder is geschikt voor zwembaden met een hoogte tot 107 cm en een wand breedte tot 30 cm. Het maximale draaggewicht is 150 kg. Het frame bestaat uit roestbestendig mataal en de stevige treden zijn gemaakt van kunststof.

Inbegrepen afdekzeil

Een afdekzeil voorkomt onnodig vuil zoals takken, bladeren en insecten in het water. Hierdoor bespaar je het nodige schoonmaakwerk. Tevens zorgt een afdekzeil er ook voor dat het zwembadwater iets minder snel afkoelt. Bij dit zwembad wordt een afdekzeil op maat meegeleverd. Deze is voorzien van touwen voor eenvoudige bevestiging aan het frame.

Inbegrepen ChemConnect-dispenser

De meegeleverde ChemConnect-dispenser werkt samen met de zwembadpomp en verspreid gelijkmatig chloor in het zwembad. Hierdoor heb je geen losse chloordrijver meer nodig. Chloortabletten worden niet meegeleverd. In de ChemConnect-dispenser gaan chloortabletten van 2,54 cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
You must fill in your API Key, and choose a list to sync with in the List Settings tab, before the module will work.