Menu
Your Cart

Calor FV5781C0 Easygliss Eco Stoomstrijkijzer

Calor FV5781C0 Easygliss Eco Stoomstrijkijzer
Calor FV5781C0 Easygliss Eco Stoomstrijkijzer
Calor FV5781C0 Easygliss Eco Stoomstrijkijzer
Calor FV5781C0 Easygliss Eco Stoomstrijkijzer
Calor FV5781C0 Easygliss Eco Stoomstrijkijzer
€ 64,99
Excl. BTW: € 53,71
Beperkte voorraad
Beschikbaarheid: Beperkte voorraad. Vermoedelijk leverbaar binnen 14 werkdagen. Contacteer ons voor een exacte levertermijn.

Beschrijving

Een milieuvriendelijk ontwerp, energiebesparing én een efficiënte strijkbeurt in één

Het Easygliss Eco stoomstrijkijzer biedt de perfecte mix van eco-design en efficiënte prestaties, en is uitgerust met een Eco-stand die tot 30% meer energie bespaart. Het is voor 88% recycleerbaar en kan 15 jaar lang worden gerepareerd. Duurzaamheid wordt geëvenaard door prestaties: ontdek onze Durilium Airglide-strijkzool met optimale glijdbaarheid, 2800 W aan vermogen, een razendsnelle opwarmtijd, een constante stoomdebiet van wel 260 g/minuut, en talloze verbeterde functies.

Het eerste stoomstrijkijzer met eco-design van Calor, voor een zuiniger en krachtiger strijken

Easygliss Eco werd ontworpen met het oog op een zo klein mogelijke impact op het milieu. Dit hoogwaardige stoomstrijkijzer heeft een eco-ontwerp en verbruikt tot 30% minder energie in de Eco-stand, voor efficiënte resultaten en duurzame kwaliteit. Onze Durilium Airglide-strijkzool met optimale glijdbaarheid is bijzonder duurzaam. Het levert een constante stoomdebiet van 260 g/minuut op, en zorgt voor snelle en doeltreffende resultaten met 2800 W aan vermogen voor een snelle opwarming.

De Eco-stand vereist tot 30% minder energie vergeleken met de maximale stand en biedt toch een zeer doeltreffende werking, Eco-design stroomstrijkijzer: voor 88% recycleerbaar, Met een vermogen van 2800 W, een razendsnelle opwarmtijd en een constante stoomdebiet tot 260 g/minuut, voor meer snelheid en efficiëntie, De 100% werkzame stoomgaten leveren een maximale stoomverdeling op, De hoogste kwaliteit met 15 jaar reparatiegarantie, om het milieu te beschermen en afval te verminderen, De nieuwe Durilium Airglide-strijkzool is uiterst krasbestendig en staat garant voor duurzame prestaties, De precisiepunt maakt strijken comfortabeler met toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen zoals kragen en naden, Vervaardigd in Frankrijk volgens hoge kwaliteitsnormen en met het beste aan vakmanschap.

Specificaties

Algemeen
Inhoud waterreservoir 0,27 Liter
Fysieke kenmerken
Kleur Groen, Wit
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir Nee
Druppelstop Ja
Onderhoud & Reiniging
Antikalkfunctie Ja
Strijkkenmerken
Automatische stoomfunctie Nee
Continue stoomproductie 50 g/min
Extra stoomstoot 260 g/min
Stroom
Vermogen 2800 W
Veiligheid
Automatische uitschakeling Nee

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
You must fill in your API Key, and choose a list to sync with in the List Settings tab, before the module will work.