Menu
Your Cart

Dualit Classic Waterkoker 1,7L RVS

Dualit Classic Waterkoker 1,7L RVS
Dualit Classic Waterkoker 1,7L RVS
Aanbieding eindigt over
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
€ 149,00
Adviesprijs € 169,00
Excl. BTW: € 123,14
Beperkte voorraad
Beschikbaarheid: Beperkte voorraad. Vermoedelijk leverbaar binnen 14 werkdagen. Contacteer ons voor een exacte levertermijn.

Beschrijving

DU72835 Classic Waterkoker 1,7L RVS

De Classic waterkoker is het toppunt van uitmuntende techniek en design. Het is de perfecte partner van de Dualit Classic broodrooster en deelt dezelfde kenmerken zoals betrouwbaarheid, tijdloos design en ingenieuze functies. De multi-gepatenteerde Classic waterkoker heeft een baanbrekend vervangbaar verwarmingselement dat de levensduur aanzienlijk verlengt, terwijl de Whisper Boil het ongewenst lawaai drastisch verminderd. De Dualit classic waterkoker is uitgerust met een supersnel 3KW verwarmingselementen en bereikt zeer snel het kookpunt. De twee meetvensters met kopjesniveau en literniveau helpen u enkel de hoeveelheid water te koken die u nodig hebt van 1 kopje tot 1,7 liter.

Gepatenteerd vervangbaar element De Dualit waterkoker is gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij het baanbrekend vervangbaar verwarmingselement wordt de levensduur van uw waterkoker aanzienlijk verlengt.

Gepatenteerde "Whisper Boil" functie The Classic water koker is de stilste waterkoker die Dualit heeft ontworpen. De waterkoker werd bekroond met het Quiet Mark label - het internationale merk van The Noise Abatement Society. Met deze aankoop bent u verzekerd dat u één van de stilste waterkokers op de markt in huis heeft.

Snel en efficiënt koken De Dualit waterkoker is slim ontworpen met twee meetvensters. Eén zijde met kopjesniveau voor de theedrinkers en één zijde met literniveau, ideaal als u een recept volgt. Wat u ook kiest, beiden helpen u de enkel de hoeveelheid water te koken die u nodig hebt. De waterkoker is uigerust met een verwarmingselement van 3000W en bereikt zeer snel het kookpunt.

Specificaties

Algemeen
Inhoud 1,7 Liter
Bediening
Regelbare temperatuur Ja
Ergonomie
Draaivoet 360° Ja
Functies
Warmhoudfunctie Nee
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal (RVS)
Verborgen verwarmingselement Ja
Gebruiksgemak
Automatische stop Ja
Snoeropberging Nee
Onderhoud & Reiniging
Antikalkfunctie Nee
Stroom
Snoerloos Ja
Vermogen 3000 W
Veiligheid
Controlelampje Aan Ja
Droogkookbeveiliging Ja
Waterreservoir
Aanduiding waterniveau Ja

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
You must fill in your API Key, and choose a list to sync with in the List Settings tab, before the module will work.