Menu
Your Cart

MH6535GDS LG

MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
Wara Deal
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
MH6535GDS LG
Aanbieding eindigt over
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
€ 179,00
€ 249,00
Excl. BTW: € 147,93
Beschikbaarheid: Beperkte voorraad, vermoedelijke levertermijn 2 werkdagen. Raadpleeg ons voor exacte levertermijn

Beschrijving

Smart Inverter 

De Smart Inverter-technologie biedt een nauwkeurige controle over het kookvermogen om voedingsmiddelen sneller dan ooit op te warmen en te ontdooien; Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kun je verschillende gerechten bereiden die voorheen niet te bereiden waren met een combi-magnetron.

Gelijkmatige verwarming 

Verhit elk gerecht tot een gelijkmatige temperatuur met de nauwkeurige regeling van het vermogen, voor een smaakvol diner.

Gelijkmatig ontdooien 

Door de temperatuur aan te passen aan het bereidingsproces, kan vlees perfect worden ontdooid.

Snel bereiden 

Verminder de bereidingstijd van alle gerechten met een vermogen van tot maar liefst 1100W

Diverse bereidingen 

Met slechts één toestel kun je nu voedingswaren bereiden of gewoon opwarmen. Bovendien kan je met de NeoChef™ zelfgemaakte yoghurt laten fermenteren.

Stabiel koken 

De NeoChef™ kan zich aanpassen aan het voltage van de stroomtoevoer. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op je combi-magnetron. Zelfs in gebieden met een lage spanning, beperkte elektriciteit of een lage binnenkomende  stroomtoevoer (minimum 300W).

Smakelijk grillen 

Braad jouw gerechten op gelijkmatige wijze voor een perfect krokant resultaat, zonder dat je met een kookplaat hoeft te werken.

Gezond koken met het houtskool hitte element

Het houtskool hitte element verbetert de warmteopname en zorgt ervoor dat gerechten natuurlijker en smakelijker bereid worden, net als bij het grillen op houtskool. Zo smaken je gerechten precies zoals het hoort!

Gezond koken 

Met de instellingen voor gezond grillen en bakken* kun je gerechten bereiden die zowel gezond als smakelijk zijn. De functie voor het Gezond bakken vermindert vet van alle gerechten met tot wel 72% en de functie Gezond Grillen zorgt voor een vermindering van 72 g aan vet, in vergelijking met een conventioneel bakken.

99,99% antibacteriële EasyClean™ coating

De antibacteriële EasyClean™ coating binnenin zorgt ervoor dat het reinigen eenvoudig en snel gedaan is. Met slechts enkele vegen reinig je de binnenkant van de magnetron;
De coating elimineert 99,99% van de schadelijke bacteriën en verhindert dat ze zich vasthechten aan het oppervlak.

LED-lamp

De LED-lamp verlichting binnenin is 3 keer feller en ook zuiniger dan de conventionele verlichting. Zo kun je je gerechten gemakkelijk controleren zonder de magnetron te openen.

Stabiele ring 

De innovatieve zeshoekige ring stabiliseert het draaiplateau met zes steunpunten, zodat er voorkomen wordt dat items die niet in het midden liggen omvallen of dat er gemorst wordt tijdens de bereiding.

Compact formaat, grotere inhoud 

De nieuwe generatie van de NeoChef™-magnetronoven is compacter dan zijn voorganger, maar heeft een grotere inhoud. Door het compacte formaat past dit model zelfs in de kleinste keukens, maar biedt het toch voldoende ruimte voor grote en brede schalen.

Specificaties

Algemeen
Inhoud 25 Liter
Ovenfunctie Nee
Verwarmingswijze Stoom
Fysieke kenmerken
Breedte 476 mm
Deuropening Draaideur m
Diameter van draaiplateau 29,2 cm
Diepte 388 mm
Gewicht 9,9 kg
Hoogte 272 mm
Kleur Wit
Grillkenmerken
Vermogen grill 900 W
Microgolfkenmerken
Vermogen microgolf 1150 W
Ovenkenmerken
Grill Ja
Ontdooifunctie Ja