Menu
Your Cart

TN-3B platenspeler met riemaandrijving, Zwart

 TN-3B platenspeler met riemaandrijving, Zwart
 TN-3B platenspeler met riemaandrijving, Zwart
 TN-3B platenspeler met riemaandrijving, Zwart
 TN-3B platenspeler met riemaandrijving, Zwart
 TN-3B platenspeler met riemaandrijving, Zwart
 TN-3B platenspeler met riemaandrijving, Zwart
TN-3B platenspeler met riemaandrijving, Zwart
€ 499,99
Excl. BTW: € 413,21
Tijdelijk geen voorraad
Beschikbaarheid: Tijdelijk geen voorraad

Beschrijving

De TN-3B is een stijlvolle platenspeler met riemaandrijving, een ingebouwde MM-type PHONO EQ-versterker en digitale USB-uitgang.

Overzicht

De TN-3B is een stijlvolle, gestroomlijnde, riem-aangedreven platenspeler met een ingebouwde MM-type PHONO EQ-versterker en digitale USB-uitgang. Het gebruikt een nieuwe toonarm met mesrand- en draaipuntlagers, die samen met de gerenommeerde toonarmfabrikant SAEC zijn ontwikkeld, voor een ongeëvenaarde stabiliteit en resolutie.

Het mechanisme voor riemaandrijving verhelpt ongewenste snelheidsvariaties (fijne pulseringen vanwege de magnetische voorkeursposities van de motor), en zorgt dat het draaiplateau nauwkeurig en soepel kan draaien. De TN-3B maakt ook gebruik van een uiterst nauwkeurige NJM8080 op-amp in de ingebouwde phono EQ-versterker, waardoor de gebruiker kan genieten van het geluid van vinylplaten met lage vervorming en in hoge kwaliteit. Bovendien kunnen gebruikers hun vinylbibliotheken op hun PC/Mac digitaliseren met behulp van een ingebouwde analoog-naar-digitaal converter en USB-poort.

De TN-3B biedt een natuurlijke en uitgebalanceerde geluidskwaliteit en is snel en eenvoudig in te stellen. We geloven dat het een nieuwe standaard zet, die zal voldoen aan de behoeften van zowel audiofielen als fervente platenverzamelaars.

Mesrand- en draaipuntlagers voor de toonarm

Dankzij samenwerking met de SAEC Corporation, een wereldberoemde, high-end toonarmfabrikant, heeft de TN-3B een mesrand- en draaipuntlager. In tegenstelling tot conventionele lagers zullen delicate bewegingen met deze toonarm feitelijk helpen een dynamischer geluid met een uitstekende resolutie te leveren. De S-vormige toonarm maakt ook gebruik van een universele toonkop, waardoor gebruikers snel en eenvoudig pickup-elementen kunnen verwisselen (van 14 - 23 g / 0.5 - 0.8 oz.) alsook toonkoppen.

Nauwkeurige instelling van anti-skating en naalddruk

De statisch gebalanceerde, S-vormige toonarm is uitgerust met een contragewicht voor een nauwkeurige afstelling van de naalddruk, evenals een anti-skating-mechanisme voor een nauwkeurige afstelling van de volgkracht, waardoor het pickup-element nauwkeurig vinylplaten kan afspelen.

Voorgeïnstalleerd pickup-element uit de VM-serie

Een Audio-Technica AT-VM95E pickup-element met een elliptisch gevormde stylus-punt is voor het gemak vooraf op de toonkop geïnstalleerd. Nadat u de doos hebt geopend, zet u de draaiplateau op zijn plaats, monteert de toonkop op de toonarm en kunt u al beginnen te genieten van uw platen.

Ingebouwde phono EQ-versterker van het MM-type

De TN-3B bevat een MM-type phono EQ-versterker, zodat u de platenspeler kunt aansluiten op een conventionele versterker / hifi-systeem zonder PHONO-ingang. De NJM8080 is een hifi-op-amp met lage vervorming en wordt gebruikt om de zwakke signalen van het phono pickup-element naar LINE-niveau te versterken.

Externe riemaandrijving met gegoten aluminium draaiplateau

Een riemaandrijving wordt gebruikt om de effecten van ongewenste snelheidsvariaties (fijne pulseringen vanwege voorkeursposities van de motor) te minimaliseren door de buitenrand van de schotel aan te drijven (die een grotere diameter, massa en oppervlak heeft).

Luxe, meerlaagse lakafwerking

Alle interne componenten zijn gemonteerd op een robuuste MDF-sokkel met hoge dichtheid voor stijfheid en demping van trillingen. Dankzij het slanke en stijlvolle ontwerp past de TN-3B in de meeste huiselijke omgevingen en creëert hij de perfecte atmosfeer voor het luisteren naar vinylplaten.

USB digitale uitgang voor digitale archivering

Een USB-poort op het achterpaneel levert digitale audio van CD-kwaliteit naar uw pc/Mac, zodat u uw analoge bibliotheek kunt opnemen/archiveren in een digitaal audioformaat van hoge kwaliteit. Zodra u uw vinyl naar digitaal hebt gearchiveerd, is het een eenvoudige zaak om ernaar te luisteren terwijl u onderweg bent via een smartphone/draagbare audiospeler of in uw auto (door ze op een CD-R te branden of ze over te brengen naar een geheugenkaart/stick). En om een onberispelijke signaaloverdracht te garanderen, worden vergulde PHONO/LINE-uitgangsaansluitingen gebruikt om te voorkomen dat analoge audiosignalen aan kwaliteit verliezen als gevolg van oxidatie.

Platenspeler met 2 snelheden 33? en 45 tpm

De TN-3B ondersteunt zowel 33? als 45-tpm voor LP- en EP-platen. Onze nadruk op kwaliteitstechniek is zelfs terug te vinden in de constructie van de draaiknop voor start-/snelheidskeuze, gemaakt van machinaal bewerkt aluminium.

Isolerende voeten met uitstekende schokabsorptie

De isolerende poten bestaan uit een machinaal bewerkte aluminium schaal met daarop een rubber kussentje, dat is bevestigd aan de MDF-plaat met hoge dichtheid. Dankzij hun uitstekende schokabsorberende eigenschappen is de TN-3B zeer goed bestand tegen akoestische feedback.

Bodempaneel met honingraatpatroon

Om een gestroomlijnd kastontwerp te bereiken zonder aan stijfheid in te boeten, is het bodempaneel bedrukt met een honingraatpatroon, dat ongewenste trillingen minimaliseert.

Functies in een oogopslag

 • Mechanisme met riemaandrijving
 • Platenspeler met 2 snelheden voor 33? en 45 tpm
 • Mesrand- en draaipuntlager op de toonarm, ontworpen door de gerenommeerde fabrikant van de toonarmen SAEC
 • Gegoten aluminium draaiplateau
 • Ingebouwde PHONO EQ-versterker compatibel met MM-type pickup-elementen
 • Hifi-op-amp, NJM8080, gebruikt in het PHONO EQ-stadium
 • Anti-skating mechanisme
 • USB digitale audio-uitgang voor het digitaliseren van platen op een pc/Mac
 • PHONO/LINE analoge uitgang (schakelbaar)
 • Vergulde oxidatiebestendige uitgangsconnectoren
 • Voorgeïnstalleerde AT-VM95E pickup-element geleverd door Audio-Technica
 • Stevige MDF-plint met hoge densiteit en meerlaagse lakafwerking
 • Schokabsorberende isolerende voetjes
 • GND-aansluiting
 • Voldoet aan RoHS

Specificaties

Aansluitingen
Aantal USB-poorten 1
USB-aansluiting Ja
Fysieke kenmerken
Breedte 420 mm
Diepte 356 mm
Gewicht 5000 g
Hoogte 117 mm
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
You must fill in your API Key, and choose a list to sync with in the List Settings tab, before the module will work.