Menu
Your Cart

AEG HVB95920IB

AEG HVB95920IB
AEG HVB95920IB
AEG HVB95920IB
AEG HVB95920IB
AEG HVB95920IB
AEG HVB95920IB
AEG HVB95920IB
AEG HVB95920IB
AEG HVB95920IB
€ 1.249,99
Excl. BTW: € 1.033,05
Tijdelijk geen voorraad
Beschikbaarheid: Tijdelijk geen voorraad

Videos

Beschrijving

Gaskookplaat, 5 gasbranders, 88 cm, thermokoppel, gas op vitrokeramisch glas

Stel precieze warmteniveaus in op de kookplaat met StepPower. En ervaar buitengewone nauwkeurigheid. De bediening van de kookzones kan worden ingesteld tussen 1 en 9. Dat betekent dat je niet hoeft te bukken om de vlam te zien. En geavanceerde technologie levert exacte, consistente warmte aan potten en pannen.

STEPPOWER. VOOR PRECIEZE WARMTE
Ervaar precisie op de kookplaat met de StepPower-bediening. En bereid consequent heerlijke gerechten. De warmte kan worden ingesteld van niveau 1 tot 9, waarbij elke oplopende stap meer vermogen biedt. Omdat exacte instellingen uitstekende resultaten betekenen.

NIEUWE GENERATIE BRANDERS
Het ontwerp van de snelbrander in deze AEG-gaskookplaat laat de vlam directer op de bodem van de pan inwerken en geeft zo een hogere efficiëntie en een snellere warmte. Deze branders op hoge snelheid laten u tot wel 20% sneller bereiden.

KRACHTIGE WARMTE MET DE BRANDER MET MULTIKROON
Ervaar een vollere smaak in je favoriete gerechten met de krachtige brander met multikroon. Deze brander genereert intense, directe warmte; ideaal voor het aanbraden van vis/zeevruchten en om met de wok de heerlijkste smaken te creëren. Wokken zoals het hoort.

HOUDT UW PANNEN STEVIG OP ZIJN PLAATS
De gietijzeren pansteunen geven een stevige en duurzame ondersteuning tijdens het bereiden. Onze gietijzeren pansteunen zijn veilig en gaan lang mee. Ze geven een stevig kookoppervlak met een zeer professioneel uiterlijk. Uw potten en pannen hebben altijd de steun die ze nodig hebben

ELEGANTE INTEGRATIE MET EEN GLADDE, GLAZEN AFWERKING
Met een glad glazen oppervlak onder de pansteunen geeft deze kookplaat meteen een glamour look. Bovendien past het zo goed in jouw werkblad dat er een enkel, elegant geïntegreerd oppervlak ontstaat. Kortom het is een kookplaat die het verdient om in het meest hoogwaardige werkblad te worden ingebouwd.

Specificaties

Algemeen
Type kookplaat Gas
Bediening
Type bediening Knoppen
Functies
Timerfunctie Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 90 cm
Diepte 51 cm
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Nisdiepte (minimaal) 48 cm
Nishoogte (minimaal) 4,6 cm
Gebruiksgemak
Thermokoppel Ja
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 5

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: HVB95920IB AEG Kookplaat kookplaten